Verbetering van uw beleggingskennis
Financiële markten zijn complex en continu in beweging. Er wordt u geleerd hoe u deze markten kunt begrijpen en hoe u deze informatie naar uw persoonlijke situatie kunt vertalen. Het uiteindelijke doel is een beleggingsportefeuille die voor u op maat gemaakt is.

Met deze kennis leert u de juiste beleggingskeuzes te maken
Uw coach leert u om aan de hand van uw specifieke financiële situatie, beleggingsdoelstelling en risicotolerantie de juiste beslissingen te nemen. Beleggers hebben in de meeste gevallen geen doelstelling gedefinieerd voor hun beleggingen en denken vaak alleen maar in termen van rendement. Het is goed om hier samen met uw beleggingscoach bij stil te staan!

Hulp bij het bepalen van uw beleggingsstrategie
Veel zelfstandige beleggers hebben geen vaste beleggingsstrategie en handelen vaak op onderbuikgevoel en emotie. Beleggingscoach Van Sas leert u inzien dat deze factoren slechte raadgevers zijn bij uw beleggingsbeslissingen. Hij laat u hierbij met voorbeelden ook de valkuilen zien die u tegen kunt komen op uw beleggingspad.

Persoonlijke coafotopakmetsleutelwebsiteching
Beleggingscoach Van Sas neemt uitgebreid de tijd voor u en u kunt er altijd terecht met uw beleggingsvragen of indien u wenst te sparren. In een intakegesprek wordt uw persoonlijke situatie uitgebreid geïnventariseerd en er worden duidelijke afspraken gemaakt over de dienstverlening.