fotohanddrukwebsiteDe dienstverlening van Beleggingscoach Van Sas bestaat uit periodieke coaching. Deze vindt op kwartaalbasis face to face plaats en wordt afgestemd op de beleggingservaring, financiële situatie en beleggingsdoelstelling van de klant. Vaste agendaonderdelen tijdens de periodieke afspraak zijn de portefeuilleanalyse, rendements- en risicobeoordeling van de beleggingsportefeuille.

De beleggingsportefeuille wordt geanalyseerd en in rapportvorm besproken met de klant in de periodieke evaluatie. Belangrijk doel hierbij is dat de klant aangeleerd wordt om de beleggingsportefeuille te kunnen monitoren. Door middel van een periodieke evaluatie van de portefeuille kunnen mogelijke portefeuillerisico’s goed in kaart worden gebracht.

De portefeuilleanalyse laat uiteindelijk zien of de beleggingsportefeuille nog aansluit op de beleggingswensen en doelstellingen van de klant. Indien dit niet meer het geval is, dient de klant, eventueel met hulp van de beleggingscoach, de portefeuille aan te passen aan de nieuwe situatie. Samen met Beleggingscoach Van Sas leert de klant hiermee de regie over de portefeuille in eigen handen te houden en dat is een veilige gedachte!